ویلای دوبلکس جنگلی شهرکی ۲۳۰ متر زمین ۱۷۰ متر بنا ۳خواب ۲خواب بالا با مستر انشعابات نصب سند تک برگ ویلای تو بافت مسکونی منطقه جنگلی با ویوی عالی دسترسی عالی به امکانات فاصله تا لب دریا ۲۰دقیقه ویلای چسبیده به جنگل و طبیعت
چگونه برای ویلای خود در شمال (نوشهر چالوس) سند مالکیت بگیریم؟ زمانی که ویلایی ساخته میشود اولین اقدام درخواست ثبت سند است در کافینتها، این سند تحت نام اشخاص سند مالکیت توسط اداره ثبت اسناد و املاک تهیه و صادر میگردد و گواه بر آن است که شما صاحب نام ملک هستید،. دریافت این سند کار چندان دشوار و پیچیدهای نیست اما مراحلی دارد که کم توجهی به هر کدام علاوه بر این که وقت زیادی از شما میگیرد میتواند زمینه ساز مشکلات بیشتر در آینده باشد. طبق ماده 21 قانون ثبت اسناد و املاک پس از طی نمودن عملیات مقدماتی در راستای ثبت ملک، ویلای شما در دفتر املاک ثبت میگردد و سند مالکیتی برای آن صادر میشود. طبق ماده 22 از قانون ثبت اسناد و املاک، تنها کسی به عنوان صاحب و مالک ملک شناخته خواهد شد که ملک مذکور به نام وی در دفتر املاک ثبت شده باشد. با وجود قانون ثبت و ارائه سند مالکیت شما میتوانید با خیال آسوده از امن بودن ویلای خود خاطرجمع باشید، این گونه ویلای شما از هرگونه تجاوز دیگران در امان خواهد بود. مراجعه به دفتر ثبت اسناد و املاک
1- در مرحله اول شما به عنوان مالک یا همان متقاضی باید به همراه یک برگ استشهاد محلی که این برگ میبایست به تأیید افراد محله و همسایگان رسیده باشد، کپی شناسنامه و قولنامه به اداره ثبت اسناد و املاک مراجعه نمایید، ارائه مدارک مذکور به منزله تقاضا نامه فرد متقاضی است. در مدارک فوق (استشهاد محلی و یا قولنامه) میبایست محدوده ویلا مشخص شده باشد، دقت داشته باشید در صورتی که ویلا مذکور خریداری شده از فرد دیگری است میبایست اطلاعات دقیق فروشنده در آن قید شده باشد.
2- مسئول اداره ثبت، مدارک را بررسی مینماید و چنانچه کامل و جامع باشد دستور ثبت تقاضا را در دفتر اندیکاتور صادر میکند و زمانی را برای معاینه محلی و بازدید از ویلا مذکور تعیین مینماید و به اطلاع متقاضی میرساند.
3- این مدارک به بخش بایگانی صادر میشود تا پروندهای برای ویلا تشکیل شود و اطمینان حاصل کنند که این ویلا قبلا به ثبت نرسیده است.
4- یک نماینده و نقشه بردار برای رسیدگی به این پرونده تعیین میگردند تا به محل ویلا مراجعه نموده و نتایج مشاهدات خود را اطلاع رسانی نمایند.
5- نماینده و نقشه بردار در تاریخ معین به محل اعزام میشوند و ویلا را به صورت دقیق بررسی مینمایند، چنانچه ویلا بدون مشکل باشد، نقشه بردار کروکی ویلا را رسم میکند و تمام مشخصات ویلا از ابعاد تا مساحت و محدوده آن را به دقت ثبت میکند. نتایج مشاهدات نماینده و نقشه بردار به صورت "صورتجلسه معاینه محلی و احراز تصرف مالکانه" تنظیم میگردد. به همراه صورتجلسه مذکور، اظهارنامهای تحت نام "اظهارنامه ثبت ملک" نیز میبایست تدوین گردد، این اظهارنامه حاوی مشخصات کامل مالک و یا مالکین بر اساس اطلاعات شناسنامه میباشد. تمامی ستونهای اظهارنامه توسط نماینده تکمیل میگردد و نقشه بردار قیمت نهایی ویلا را بر اساس قیمت آن منطقه در قسمت مربوطه ثبت مینماید، سپس آنچه درج شده است به امضای نماینده و مالک میرسد و به همراه صورتجلسه در اختیار رئیس اداره ثبت قرار میگیرد.
6- آنچه توسط نماینده و نقشه بردار گردآوری شده است توسط رئیس ثبت مورد بررسی قرار میگیرد، چنانچه موارد قید شده در اظهارنامه و صورتجلسه با مدارکی که فرد متقاضی در ابتدا ارائه داده است هماهنگ باشد، اظهارنامه را امضا مینماید و آن را در "دفتر ثبت اظهارنامه" (دفتر کد 304) ثبت میکند. لازم به ذکر است که اظهارنامه در دفتر اندیکاتور هم میبایست به دقت ثبت گردد تا حقوق دولتی متعلقه آن تعیین گردد.
7- متقاضی حقوق دولتی تعیین شده را از طریق بانک پرداخت مینماید و رسید پرداخت در اختیار حسابداری قرار میگیرد.
8- متصدی بایگانی پرونده را در دفتر آمار ثبت میکند سپس پرونده در ردیف پروندههایی قرار داده می شود که نیازمند تخصیص آگهی نوبتی هستند و زمان مراجعه نهایی به متقاضی اعلام میشود. آنچه در بالا ذکر شد مراحل اتخاذ سند مالکیت است که فرد میبایست پشت سر بگذارد، اگر شما خریداری هستید که میخواهید ملکی را از فروشندهای تهیه کرده و سند آن را به نام خود بزنید کمی روندتان متفاوت است.
املاک کوک
حسینآباد، روستایی است از توابع بخش مرکزی شهرستان آمل در استان مازندران ایران. جمعیت این روستا در دهستان پایینخیابان لیتکوه قرار داشته و براساس آخرین سرشماری مرکز آمار ایران که در سال ۱۳۸۵ صورت گرفته، جمعیت آن ۸۶۰ نفر (۲۳۰ خانوار) بودهاست
از حسین آباد لیتکوه آمل برای بنویسید