فروش ویلا قدیمی در بندپی نوشهر با شرایط عالی دارای ۱۰۰ متر بنا قدیمی قابل استفاده و ۵۰۰ متر زمین دورتادور دیوار آب برق گاز وصل با سند تک برگ برای کسب اطلاعات بیشتر ویا بازدید حضوری لطفا باشمارهای زیر تماس بگیرید
فلت در لغت و در لغت نامه دهخدا به معنای: طبقه همکف ساختمان که ارتفاع آن از بقیه طبقه ها کمتر است.
در واقع ویلای فلت و یا همکف طبقه ایی مجزا ندارد و تنها یک طبقه گذر دارد.
در کل ویلاهایی که با اختلاف سطح حداقل یک متر از زمین ساخته می شوند و در کل بدون اختلاف سطح گذر هستند، خانه همکف و یا فلت می گویند.
ویلا فلت سقف ارتفاع از 3.5 متر شروع و به 4.5 متر از سطح زمین می رسد
ویلا فلت در شمال بیشتر ساخته می شود
به نوع ویلا فلت در مجموع می شود گفت کم هزینه بیشتر در دهه های 70 و 80 در نوشهر ساخته می شد. اکثر سازنده ها این نوع ویلاها را به جهت هزینه کم شان می ساختند.
روستای بندپی دارای جنگلی بسیار زیبا و سر سبز بوده که به نوشهر تپه معروف است. همچنین دارای امام زادهای به نام امام زاده عبدالله است.
این روستا محل تولد افرادی چون انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران و سمن فیروزیان بندپی دکتری بیماری شناسی است.
انوشیروان محسنی بندپی (زادهٔ ۱۳۳۵ در (نوشهر، روستای بندپی) استاندار تهران و سرپرست پیشین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی بودهاست. همچنین وی رئیس پیشین سازمان بهزیستی و مدتی نیز معاون هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دومین مدیرعامل سازمان بیمه سلامت از سال ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۴ بودهاست. محسنی در سه دوره ششم، هفتم و هشتم مجلس شورای اسلامی نماینده حوزه انتخابیه نوشهر، چالوس و کلاردشت بودهاست.
او همچنین عضو هیئت علمی و استاد تمام دانشگاه شهید بهشتی میباشد.انوشیروان محسنی بندپی دارای مدرک تحصیلی دکتری در رشته مهندسی بهداشت محیط از دانشگاه نیوکاسل انگلستان است. محسنی بندپی با حکم وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ۲۷ آبان ۱۳۹۷ به عنوان سرپرست سازمان تأمین اجتماعی انتخاب شد. وی در تاریخ ۲۱ آذر ۹۷ با رای هیئت وزیران به سمت استاندار تهران انتخاب شد و در ۲۶ آذر به عنوان استاندار جدید تهران رسماً معارفه شد و سکان استانداری تهران را بدست گرفت.